MENU'S
De menu is steeds voor het volledige gezelschap te nemen.
Vraag gerust advies indien u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.
1 tafel = 1 rekening. 1 groep = 1 menukeuze !
Wij rekenen €5,00 per wijziging aan in de menu's
Suggesties van de chef
Wok van kip
fijne groentjes | champignon | cumin olie | parmezaan
Tagliata de manzo
Balsamico | parmezaan | rucola
Filet mignon
gebroken peper | peperroomsaus | sla | friet
Slibtongen
meunière | sla | friet
Ontdekkingsmenu
Garnaalkroketten | gefruite peterselie
-of-
Rundscapaccio | parmezaan | truffelolie | rucola
-of-
Scampi maison | Tom Kga Kai | tomaat | curry
Sorbet van het huis
Côte à l'os | fris slaatje | verse friet | saus naar keuze
-of-
Slibtongen | meunière | frisse salade | verse friet
-of-
Lamskroontje | groene boontjes / lamsjus / aardappelgratin met pastinaak
Huisgedraaid vanille-ijs | warme chocoladesaus
-of-
Irish koffie
-of-
Tiramisu - ijs
Bistro Bizarre vernieuwd zijn keuken van 29/09 tot en met 22/10 en zal door de verbouwingen GESLOTEN zijn tijdens de weekdagen.
Wij zijn OPEN tijdens de 3 weekends op vrijdagavond, zaterdagavond & zondag de volledige dag.
Wij nemen jullie graag mee op reis tijdens die 3 weekends.
- Belgische menu (weekend 3-4-5 oktober)
- Italiaanse menu (weekend 10-11-12 oktober)
- Spaanse menu (weekend 17-18-19 oktober)
Tijdens deze weekends is enkel het desbetreffende menu verkrijgbaar.